FATAL FLOWERS BOEK


LINK WAT IS ER TE HALEN
Fatal Flowers boek 2019Op 27 mei 2019 heb ik een uitgebreid boek uitgebracht over de Fatal Flowers. Het boek is te bestellen in een soft cover en hard cover variant via Boekenbestellen.nl.

Met energieke liveoptredens en klassieke albums als Younger Days, Johnny D. Is Back! en Pleasure Ground veroverden de FATAL FLOWERS de harten van vele muziekliefhebbers. Volg de band vanaf het eerste optreden in De Tagrijn in Hilversum in 1984 tot het laatste optreden op het Parkpop festival in Den Haag in 1990. Met uniek materiaal uit de archieven van drummer Henk Jonkers en het voormalige management Syndicate of Melodies. Ruim 160 foto’s waarvan vele nog niet eerder gepubliceerd. Artikelen uit diverse popbladen, toerdata, posters, een discografie en teksten van alle nummers. Dit BOEK geeft een zeer uitgebreide inkijk in één van de beste bands die Nederland ooit kende.


Soft coverHard coverFatal Flowers boek 2014De eerste versie van het Fatal Flowers boek wat in 2014 is verschenen. Te downloaden via de link.